Няма от какво да се притеснявам, както виждате на десетчасовото

...
Няма от какво да се притеснявам, както виждате на десетчасовото
Коментари Харесай

Иван Гешев: Всеки може да си изгради впечатление за мен и за работата ми

Няма от какво да се тормозя, както виждате на десетчасовото чуване няма справедливи данни да се тормозя и мисля, че всеки български жител може да си построи усещания за мен, за работата ми, за концепцията ми, сподели Иван Гешев по отношение на идното прегласуване на кандидатурата му за основен прокурор в четвъртък от Висшия правосъден съвет.

Има кръгове, които не ме харесват, разяснява в Благоевград Гешев, където взе участие в научна конференция, отдадена на битката с корупцията. За мен е ясно едно, тук не става въпрос за някакви проблеми с Конституцията, не става въпрос за проблеми със законодателството, просто хора, които са наранени от дейностите на прокуратурата по използването на закона, търсят някаква опция да се провали процедурата и претендентът в нея, уточни Гешев.

Висш съдебен съвет прегласува Гешев за основен прокурор в четвъртък

Няма да разясня президента, аз споделям единствено, че той съблюдава Конституцията, произнесе се, както сподели, в обозрим период, изложи претекстове, които не беше задължен да изложи, обоснова се какви съгласно него са аргументите, с цел да върне указа, тъй че процедурата продължава и аз му благодаря за това, че съблюдава Kонституцията и се произнесе, както той сподели, в обозрим период, разяснява Иван Гешев решението на Румен Радев да върне кандидатурата за основен прокурор. Гешев добави, че на идващото чуване ще стане ясно дали посочените причини ще бъдат признати или отхвърлени.

Цацаров за Радев: Няма мрачен подтекст в отхвърли да подпише декрет за Гешев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР