Няма опасност от преврат от страна на българските военнослужещи. Това

...
Няма опасност от преврат от страна на българските военнослужещи. Това
Коментари Харесай

Ген. Димитър Шивиков: Няма опасност от военен преврат

Няма заплаха от прелом от страна на българските военнослужещи. Това е следващото леке хвърлено над българските военни. Всеки един от тях се е клел да служи на отечеството си. Това съобщи претендентът за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация ген. Димитър Шивиков в предаването "Лице в лице " по БТВ.

"Като български офицер за мен най-важна е България. Намирам обща идеология сред мен и политиката на Вътрешна македонска революционна организация ", сподели още той.

"Името на Ангел Джамбазки е едно от най-познатите измежду хората като евродепутат. Той има твърда позиция и съумя да спре Истанбулската спогодба ", добави ген. Шивиков.

"Ако има нарастване на мигрантски напън на границата ни, ще чакаме помощ от част от страните на Европейски Съюз ", разкри претендентът за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация.

"ВМРО се афишира против циганската престъпност. Не се възползваме от тематиката, само че нещата би трябвало да се споделят такива каквито са. Не може народът да се опасява от тази дребна група, която нарушава разпоредбите. Законът би трябвало да важи и за него ", приключи ген. Димитър Шивиков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР