Няма обща вина - тя е ясна и конкретна. Вината

...
Няма обща вина - тя е ясна и конкретна. Вината
Коментари Харесай

Маноил Манев: Средства за ремонт на оградата са били пренасочени за друго


„ Няма обща виновност - тя е ясна и съответна. Вината е на Бойко Рашков. През 2021 година говорихме, не знам какъв брой пъти да повтаряме, че поддръжката на оградата не би трябвало да отива при Министерство на вътрешните работи, тъй като няма опция “.

Това съобщи в „ Лице в лице “ депутатът от Маноил Манев. Той е и зам.-председател на парламентарната комисия по вътрешен ред.

Според него средства, предопределени за , са били пренасочени за други цели.

„ Министерството на защитата и Министерство на вътрешните работи са си правили някакво прекачване. не пожела да излезе и разгласи истините, а потегли да търси отговорна “, добави Манев.

Полицейският сектор в Болярово би трябвало да бъде възобновен. Охраната на границата е система, а служебният министър на вътрешните работи би трябвало да подаде оставка, безапелационен е депутатът от.

„ Не събраха достолепие и храброст да посочат същинските проблеми, да ги изведат пред скоби и да работят по отстраняването им. Не да излизат и да изясняват по какъв начин различен е отговорен “, изясни Маноил Манев.

Коалиционната формула

Според него има на жителите, които желаят държавно управление, което да премине през рецесиите и зимата.

„ Записва се ясно и тъкмо какво ще прави това държавно управление, какъв брой време ще го прави, писмени задължения за цели, за компетенциите “, уточни той.

„ Парламентът работи с положителни болшинства, което значи, че имаме общи визии и решения, които са значими за всички гласоподавателя. Аз съм сдържан оптимист “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР