Няма нужда, няма необходимост хората да излизат. Това причинява страдание,

...
Няма нужда, няма необходимост хората да излизат. Това причинява страдание,
Коментари Харесай

Войната между Израел и Хамас: Външният министър Джеймс Клевърли призовава пропалестинските протестиращи да си останат у дома

" Няма потребност, няма нужда хората да излизат. Това предизвиква страдалчество ", сподели той пред Sky News.

„ Това е сложна, деликатна обстановка... Бих ги насърчил просто да създадат пауза. “

Политика онлайн: Кийр Стармър дава обещание репресии против антисоциалното държание

Поддръжници както на палестинци, по този начин и на израелци излязоха по улиците на Лондон в понеделник, с цел да участват на бдения и митинги след изостряне на спора през уикенда, когато Хамас предприе невиждана офанзива против Израел.

Протестиращите се събраха пред Даунинг стрийт и израелското посолство в западен Лондон.

Война Израел-Хамас: 1500 тела на бойци открити в Израел като огромен брой танкове маса на границата с Газа < /p>

Столичната полиция сподели, че трима души са задържани и чиновниците ще продължат да имат „ засилено очевидно наличие “ в столицата, със специфичен акцент върху еврейските общности.

Израел-Газа последно: Телата на 1500 бойци на Хамас „ открити на израелска територия “

Г-н Клевърли сподели, въпреки че поддържа правото на митинг, Хамас „ е неразрешена терористична организация и по тази причина е закононарушение да се развяват техните банери “. < /p>

Той твърди, че няма „ равностойност “ сред офанзивата на Хамас и отговора на Израел.

Попитан дали желае да предложи поддръжка на хората в Газа, които са изправени пред блокада от израелското държавно управление, той възрази против предпоставката на въпроса.

„ Истината е, че повода да изразим нашата взаимност с народа на Израел е, че терористите започнаха дейности за убийства, за отвличания и в този момент виждаме отчети че заплашват да екзекутират хора, които са отвлекли.

Изображение: Про-палестински митинг в Лондон

„ Идеята, че по някакъв метод има равностойност, има един тип балансиращ акт сред дейностите на Израелското държавно управление и тяхната самозащита, както и дейностите на Хамас и техните терористи, е изцяло неуместно.

„ Не бих желал да върша нищо, което да значи, че казусът е подобен. Разбира се, желаеме да забележим свеждане до най-малко на загубата на живот. "

Палестинската въоръжена формация Хамас - която е неразрешена като терористична група от държавното управление на Обединеното кралство - изпрати бойци през границата с Израел и изстреля хиляди ракети при невиждана офанзива в събота, на която беше нападнат и музикален фестивал.

Прочетете още:

Оцелелите разказват най-тежката терористична офанзива в историята на Израел

Някои 900 израелци са били убити съгласно израелската войска, като управляващите в Газа споделят, че към 700 са били убити на територията и на Западния бряг.

След жестокостите през уикенда Израел е изолирал линията Газа от храна, гориво, медикаменти и други доставки, до момента в който нанася ответни въздушни удари по ръководената от Хамас територия, която е дом на 2,3 милиона души.

Хамас даде обещание да убие хванати израелски заложници, в случай че офанзивите са ориентирани против цивилни в Газа без предизвестия.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР