Няма нито един участник в проектоправитеството на проф. Габровски, който

...
Няма нито един участник в проектоправитеството на проф. Габровски, който
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Имаме 67 гласа и с тях ще подкрепим проектокабинета Габровски

Няма нито един участник в проектоправитеството на проф. Габровски, който да не е име в региона, в която работи. Това са хора с чисти имена от корупция, а не шарлатани и измамници. Това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ в ефира на Би Ти Ви.

„ Не търсете задкулисие или сходни сделки. Проф. Габровски желае да увлече в едно всеобщо и доста мъчно дело потвърдени експерти. Това би трябвало да бъде освен подкрепено, само че и приветствано. Кандидатите за манистри са с професионален опит, само че са еднообразно отдалечени от всички политически партии “, сподели Атанасова

Според нея опитът не може да бъде недостатък. „ Мандатът е наш и няма нищо по-естествено от това да присъстваме и на връчването и връщането на мандата. След две години чегъртане ние още веднъж сме първа политическа мощ и в случай че следваме партийния си интерес, трябваше кабинетът да бъде от ярки политически лица от обединението ни ГЕРБ-СДС. Направихме компромис “, разяснява Атанасова.

" Навсякъде по света има политическа класа и се търси консенсус в името на страната, а тук инатлъкът ни стопира ", счита тя.

Проектокабинетът " Габровски " е високоекспертен кабинет. Най-добрият метод за сформиране на кабинет е  политици да поемат отговорността си.  Но когато имаш политическа класа като представителите на Политическа партия, които отхвърлят диалог и единият от двамата му водачи Кирил сменя другия, с цел да стане ясно колко  двамата не могат - по какъв начин очаквате ГЕРБ да ги поддържа, попита Атанасова.

В момента разполагаме с 67 гласа, всички останали парламентарни групи не са дали финален отговор ще поддържат ли проектокабинета " Габровски ", сподели още тя. По думите й, в случай че някой си мисли, че с някакви сделки по молове и лаборатории, ще успее, надълбоко се лъже. Ние ще подкрепим кабинета с 67 гласа и повече отстъпки няма да вършим, съобщи тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР