Няма нищо подобно на подходящ комплект. Кой би си помислил,

...
Няма нищо подобно на подходящ комплект. Кой би си помислил,
Коментари Харесай

Най-подходящите комплекти за жени през 2024 г. плюс съвети за стилист

Няма нищо сходно на подобаващ комплект. Кой би си помислил, че горнище и долнище, които безпроблемно се преливат, ще ви създадат съвършен жанр за по-малко от минута?

Е, положителни вести – те са тук, с цел да останат, а ние сме захласнати. Наистина имаме цели чекмеджета, отдадени на подобаващи комплекти от Amazon, Cosy Earth, Aerie и други.

Ако се чувствате малко претрупани и сте на път да се обадите на персонален стилист през идващите 15 минути, не търсете повече от това управление. Всъщност ние се обърнахме към професионален стилист, тъй че да не се постанова.

„ Съвпадащите комплекти получиха голяма известност през последните години, заради измененията в персоналния жанр, въведени по време на пандемията от Коронавирус “, Джордан Столч. Личен стилист, персонален покупател на консиерж и съосновател на MiKADO, сподели пред New York Post. „ През 2021 година дамите бяха подготвени да преминат от лудостта по пижами на WFH към „ същински “ облекла, без интерес да се върнат към структурираните стилове, които носе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР