Няма нищо по-прекрасно от силната връзка между дете и родители.

...
Няма нищо по-прекрасно от силната връзка между дете и родители.
Коментари Харесай

Мика Стоичкова трогна със снимка от детството си, Ралица Паскалева коментира

Няма нищо по-прекрасно от мощната връзка сред дете и родители. Това са връзки, които остават за цялостен живот, с времето те прерастват в най-силното другарство, което в миналото човек може да има. Новата фотография, която Мика Стоичкова показа в своя Инстаграм профил е доказателството за думите нагоре. 

Красавицата показа ретро кадър, на който я виждаме като малко момиченце, което е гушнато от своя баща - Христо Стоичков. Очарователният кадър е събрал десетки лайкове и мнения, измежду които виждаме този на актрисата Ралица Паскалева, която е реагирала с емоджита. Не веднъж Камата е споделял, че с неговото семейство са доста близки, обичат се и се поддържат постоянно и за всичко. " Ти и аз " е късото обръщение, което тя е поставила към поста си Мика.

Виж още:

На фрагмента виждаме Стоичков, който е облечен в формален костюм, а дребната Мика е в неговите обятия. Той от своя страна подарява своето момиче с нежна целувка.

Снимката несъмнено разтопи сърцата на доста от почитателите ѝ в обществената мрежа.

Скоро тя качи друга фотография на своя татко Христо Стоичков, който е дружно с дребната Миа. Звездният дядо учи своята наследница по какъв начин да хвърля въдица. Това е една от дребното фотоси, които Мика е споделяла в Инстаграм на своята щерка. Хвърляйки един бърз взор в страницата на Стоичкова откриваме, че това е в действителност по този начин. Тя споделя най-вече свои карди, на познати хора и красиви моменти от пътешествия.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/mstoitchkov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР