Няма нищо по-хубаво от това Бил Гейтс да ни чипира.

...
Няма нищо по-хубаво от това Бил Гейтс да ни чипира.
Коментари Харесай

Колко е хубаво, че Бил Гейтс ще ни чипира

Няма нищо по-хубаво от това Бил Гейтс да ни чипира. Когато имаш чип, ти ще бъдеш ръководен да извършваш единствено верните неща. Свикнал си да си хвърляш боклука на улицата. Ами направи го де, но може и да те тресне ток от чипа. Поне 70 волта. После отново хвърляй. Често пресичаш на алено на светофара - чипът ще закове краката ти на тротоара. Какво не ви харесва?
Ако всички сме чипирани, ние ще сме нещо като ходещи компютри. А това си има доста преимущества. Досега постоянно забравяхме годишнината от сватбата, само че към този момент не. Алармата в мозъка ни ще е навита и като наближи тази дата, чипът самичък ще ни води до магазина за козметика.
Никога повече няма да закъсняваме за работа. Ако сме чипирани и алармата звънне, ние ще станем, ще си измием зъбите, ще се облечем и ще се приготвим за работа, без даже да се разсънваме много-много. Ако и в този момент го вършиме това – честито! Вие сте от първите чипирани, просто не са ви споделили. То и няма потребност да знаете де…
Ако и преди сте употребили артикули на Бил Гейтс, значи знаете, че те са безотказни. Направо може да им поверите живота си. Представете си, чипирани сте и решавате да скочите с парашут. Скачате, само че парашутът не се отваря. За шанс – тъкмо тогава зависвате!
Когато сме чипирани, изобщо няма да имаме потребност от сън. Натискаш синьото копче зад ухото и се рестартираш. Ако искаш да скъсаш с досадната ти другарка – натискаш внезапно копчето „ delete “ сред очите ѝ, и тя те не помни на момента, дружно с таблицата за умножение.
Ако сте от тези, които имат вяра, че коронавирусът е пуснат, с цел да може Бил Гейтс да ни чипира с имунизацията, доста апелирам да отидете до ръба на плоската Земя и да се метнете оттова. Не се тормозете! Долу ви чака лекар-хомеопат, който ще ви окаже първа помощ като ви даде настойка от дроб от марсиански щъргол.
Значи, не знам възрастните по какъв начин тъкмо ще ни чипират, само че децата ще бъдат чипирани още във влака за Норвегия. И тъй като чипът контролира освен държанието ни, само че и телесната ни температура, по тази причина не се постанова да ги обличате топло.
Мен ме тормози единствено едно нещо – по какъв начин ще реагира чипът на алкохол? Защото в случай че се повреди от домашната ракия на вуйчо ми, ще би трябвало отново да ме чипират, а вторият път е платено. Знаете, българинът най-мрази да заплаща за нещо, което си мисли, че му се поставя гратис.
Чипирането ще реши всичките ни проблеми. Сега, като сме естествени хора, нас ни нервират всевъзможни човешки нелепости. Ако сме чипирани, нека да ни чипират, ние ще се превърнем в безчувствени роботи, които не се впечатляват от нищо.
- Шкафче цялостно с евро – „ Голяма работа! “
- Хелп Карма – „ Ами да вършат каквото си желаят пък! “
- Пеевски окупира целия бизнес – „ Дреме ми… “
- Доган раздава порциите – „ Е добре де, какво толкоз сега… “
- Няма да има нова конституция? – „ Ми супер! “
- Избори? – „ Е защо са ни? “
- Майките от „ системата ни убива “ – „ Айде стига с тия кресливи дами! “
- Ларгото е счупено! – „ Ми то по този начин си беше… “
- Мръсен е въздухът – „ Ти да видиш в кренвиршите какво слагат… “
 
Автор: Калинка Тодорова,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР