Няма нищо неправилно да бъдеш сама, особено в това поколение.

...
Няма нищо неправилно да бъдеш сама, особено в това поколение.
Коментари Харесай

Чакайте човека, който ще ви кара да се чувствате сякаш имате крила

 жена-прави-знак-за-сърце

Няма нищо погрешно да бъдеш сама, изключително в това потомство. Това не значи, че си недостойна или с теб нещо не е наред. Това просто значи, че ти чака този, който ще те обича по този начин, както заслужаваш.

И това е обикновено.

Нормално е да очакваш този, който ще преобърне света ти и няма нищо погрешно в това да бъдеш придирчива, до момента в който този специфичният не застане на твоя път. Това е обикновено – да бъдеш сама, до момента в който схванеш себе си и си изясниш какво искаш и какво ти е нужно в живота. Не бързай заникъде.

Чакай индивида, от който ще усещаш като че ли имаш пеперуди в стомаха. Този, който ще те кара да се чувстваш красива и мощна. Този, който ще озарява света ти единствено като го видиш. Този, който ще ти липсва. Когото ще желаеш.

Чакай индивида, който ще те обожава. Който всеки ден ти приказва какъв брой те цени и обича. Този, който ще ти подарява благополучие.

Чакай индивида, който ще намира време за теб. Който постоянно ще се радва да те види и в никакъв случай няма да анулира проектите си с теб.

Чакай индивида, който ще те поддържа. Чиито фантазии и цели ще съответстват с твоите. Който желае да бъдеш по-добра и ще ти помогне за това.

Чакай индивида, който ще донесе в твоя свят искра. Такава, каквато по-рано в никакъв случай не си усещала. Който ще разпалва пристрастеността. Който ще разпалва живота ти.

Чакай индивида, който ще се гордее с теб. Който ще те стимулира да ставаш по-добра и да чества успехите ти дружно с теб. Човека, който ще бъде твоят най-г0лям почитател.

Чакай индивида, който ще обича приятелите ти и роднините ти. Този който те са желали за теб дълги години. Когато те към този момент не приказват, че заслужаваш повече, а просто се радват, че си разкрила своето благополучие.

Чакай индивида, който ще те накара да се чувстваш по този начин, като че ли ти порастват крила. И ще ти се коства, че можеш да покориш целия свят. И ще ти се коства, че всичко е допустимо когато той е до теб. Когато сте дружно.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР