Няма никакво съмнение, че Соня Васи е сред най-популярните българки

...
Няма никакво съмнение, че Соня Васи е сред най-популярните българки
Коментари Харесай

Соня Васи: Днес изглеждам по-добре, отколкото като бях на 25

Няма никакво подозрение, че Соня Васи е измежду най-популярните българки в Съединени американски щати.

 

Тя е първата Мис България, определена през 1989 година и първата нашенка, снимала се за корицата на американското издание на „ Плейбой “.

У нас става известна като момичето от дуета на братя Аргирови. Не остава незабелязана от медиите, камерата я обича, а тя е работохолик.

 

След измененията отпътува зад Океана, където основава две музикални банди и фешън къща. От любовта й с бейзболиста Брейди Андерсън има щерка – Бриана, която е нейната горделивост, тъй като печели победа след победа на корта. Неин треньор е Тодор Бандев, който поради любовта си със Соня напуща България и заживява в Щатите.

 

По мотив рождения си ден, който е на 22 май отбелязва, че от дълго време не ги чества и за нея това е ден като всички останали. Последно отпразнувала 21-я си рожден ден, по него време живеела в Сингапур и вдигнала шумно празненство. Била облечена в булчинска рокля, чийто дизайн измислила сама и си я ушила. Искала да е младоженка и да се омъжи за вокала на Кис – Стенли, само че не й се получило. 

 

Към момента се пробва да разрасне бизнеса си – възобновила е плетенето на шалчета, пуловери и разнообразни типове пончо. Опитва се да се върне на равнището, на което била преди 23 години, когато почнала. Тогава творби като нейните се продавали в бутикови магазини, само че евтината китайска стока, която заля пазара се отразила пагубно на този бизнес. Обожава да плете и се занимава с това съвсем по 24 часа на ден. Научила се да плете, защото на млади години нямала пари за облекла.

 

По-късно почнала да продава шалчетата си в студио на нейна другарка, посещавано от звезди от международна големина от ранга на Дженифър Лопес до Опра Уинфри. Веднъж, разхождайки родителите си (все още били живи) из Вегас си купила списание „ Ел “, в което Дженифър Лопес я загатва като един от обичаните си дизайнери.

 

Спомня си, че похарчила първите извоювани пари за пъстър тв приемник за родителите си (по времето на соца цветният тв приемник бил огромен трофей). Макар около братя Аргирови да получавала положителни пари, в никакъв случай не си разрешила да ги прахосва, защото била рационално момиче.

 

Признава, че не я гони носталгия по България и добавя, че след гибелта на родителите си няма какво да търси тук.

Малкото моменти в живота, за които съжалява и би трансформирала, са тежките интервенции на щерка й, желае й се да не й се бяха случвали. Предвид обстоятелството, че Бриана живее трети живот, Соня я посъветвала да го живее с цялостни шепи и да не пропуща миговете.

 

Не крие, че постоянно е вярвала в любовта, само че в това време акцентира, че не е елементарно да я откриеш. Все още мечтае, само че това, което й е най-важното е здраве, здраве и отново здраве. Не се тормози от старостта и е безапелационна, че към днешна дата наподобява по-добре, в сравнение с 25. От 2 години е спряла използването на алкохол и се усеща съвършено.

Инфо: Уикенд

Тагове: Соня Васи Мис България Брейди Андерсън Бриана Дженифър Лопес Опра Уинфри
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР