Няма никаква промяна в сглобката. Тя си е такава и

...
Няма никаква промяна в сглобката. Тя си е такава и
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: 80% от българите не припознават никой от депутатите

Няма никаква смяна в " сглобката ". Тя си е такава и няма да се разтури, а аргументите са доста. Самите партии са несигурни от резултатите на локалните избори, а и натиска извън си е все същият. Това сподели политическият психолог проф. Антоанета Христова.
Според нея Делян Пеевски няма да бъде водач на Движение за права и свободи, той ще бъде постоянно вторият, индивидът, който води нещата откъм гърба. По-важният развой, който се случва в политическото пространство съгласно Антоанета Христова е, че 80% от хората в България не припознават никой от тези, които се намират в Народното събрание.
„ Ако имаме такава нелегитимност в страната, това значи, че в бъдеще можем да чакаме съществени проблеми за политическата ни класа. Заложено е в ценностния избор на българина да търси избавител. Ние имаме среда в която да търсим новия избавител “, безапелационна беше тя. Смятам, че Бойко Борисов по никакъв метод не е преобладаващ. Точно противоположното. Истината е, че позиции, които трябваше да вземат ГЕРБ, те не ги взеха под напън от ПП-ДБ. Когато неолибералите се появиха на картата на локалната власт това е триумф за тях.
Според политологът - доцент Иво Инджов обаче ще нараства тежестта на Делян Пеевски и Движение за права и свободи в некоалицията:
Затова са и измененията в Движение за права и свободи. Иначе сглобката си е една рехава коалиция. Още не е доказано, само че имам информация, че Политическа партия са подали документи да влязат в демократичния алианс в Екологичен потенциал, където са Движение за права и свободи. Aз въпреки всичко не чакам Пеевски, който е в листата Магнитски на Съединени американски щати да оглави Движение за права и свободи. Освен това ще е прекомерно самоуверено етнически българин да оглави тази партия.
„ Уж Движение за права и свободи бяха единствено за Конституционната промяна, а в действителност в този момент те са корав трети член на тази " сглобка ", сподели още доцент Иво Инджов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР