Няма никаква предпоставка за вот на недоверие. Това каза пред

...
Няма никаква предпоставка за вот на недоверие. Това каза пред
Коментари Харесай

Цветанов: Няма никаква предпоставка за вот на недоверие

Няма никаква причина за избор на съмнение. Това сподели пред Нова тв заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ Това е част от тактиката за подправените вести. Преди председателството да имат чувството, че страната ни не е стабилна”, съобщи Цветанов и добави, че стопанската система регистрира напредък.

„ Опозицията е в правото си да демонстрира, че има темперамент. Но аз ще им кажа – нефалшивите вести издигат имиджа на една партия. Трябва да има полемика по значимите оферти на болшинството. Или в случай че нямаш позиция, предлагай алтернатива”, съобщи Цветанов.

„ Искат да изместят напрежението, което имат вътре в партията”, съобщи Цветанов.

Той разяснява и антикорупционното законодателство, което предлага ГЕРБ. Цветанов разясни, че от партията оферират управлението на бъдещата организация, която ще бори корупцията, да се избира от Народното събрание.

„ Председателят ще бъде избиран от Народното събрание, който не се управлява от Борисов, а от всички 240 депутати”, съобщи Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ разяснява и въпроса с построяването на волфрамова мина във Велинград. Цветанов е безапелационен, че ще бъде направено всичко допустимо, с цел да се ограничи опцията това да бъде осъществено.

Цветанов разяснява случая във Виноградец, при който беше убит мъж, по време на празнуване на рождения ден на 6-годишно дете.

Оръжието е на общински консултант от ГЕРБ Лазар Влайков. „ Не е имал повдигнато обвиняване, когато сме дали своят вот кандидатурата му. Заради това е получил доверието ни. Строгостта на закона би трябвало да се приложи в този случай ", сподели Цветанов.

Лазар Влайков беше изключен от партията и през 2012 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР