Няма място за емоции. Като личност, аз съм последната, за

...
Няма място за емоции. Като личност, аз съм последната, за
Коментари Харесай

Цецка Ризова се проклина защо я покани! Любимците й Киро и Асен на колене: Ликвидатори

„ Няма място за страсти. Като персона, аз съм последната, за която би трябвало да се мисли дали съм тъжна. Голямото страдание е за България и всички български жители “. Това съобщи номинираната за вицепремиер от кабинета „ Габровски “ Меглена Плугчиева в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

„ Това е загуба за България, тъй като проф. Габровски се появи с божия задача. Този човек е един същински заслужен българин, който е събрал хора с експертна биография, която не трябва да се подценява. Респект и реверанс за проф. Габровски “, добави още тя. Плугчиева  на някоко пъти бе грозно предизвикана от водещата Цветанка Ризова, само че най-после я навря в миша дупка!
„ Много ме потресе отношението на младежите от Политическа партия. Държава не може да се гради на разпродажба. Съветът ми е първо да знаят, че би трябвало да имат национална памет. Урокът по родолюбие им липсва. Изтървали са годините, през които доста хора се борихме за тази страна със зъби и нокти “, изрично съобщи Плугчиева.
Тя описа, че е избрала да стане част от проектокабинета „ Габровски “, тъй като има богат опит, с който може да бъде потребна.

„ Трябва да се гради. Аз предложих опита си и името, което имам. А останалите заложиха кариерата си. И аз откровено се надявам, че Габровски ще разсъни желанието и ентусиазма на българите “, посочи Меглена Плугчиева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР