Няма мнозинство, което да избере в момента председател на спортната

...
Няма мнозинство, което да избере в момента председател на спортната
Коментари Харесай

Радостин Василев: Високопоставено лице от ДПС ми нареди да се откажа от спортната комисия под давление на министър

" Няма болшинство, което да избере сега ръководител на спортната комисия. Не знам за какво се случва това ", разяснява по БТВ депутатът от Политическа партия Радостин Василев и изясни детайлности " от борбата ":  

" В сряда бях извикан от едно от водещите лица от Движение за права и свободи и ми беше казано, че не би трябвало да влизам в тази борба. Каза, че госпожа Весела Лечева го е инструктирала. Заради този мотив, с сътрудниците от Политическа партия взехме решение да не се отхвърляме. Това е интервенция на една власт в по-различна власт. След това организирахме втори срещи. Имаше реплики, че магарето им няма да остане в калта.

До през днешния ден този човек не е излязъл да каже публично кой е, а аз го помолих. Аз ще кажа кой е, ще желая и детектор на лъжата. Няма по какъв начин да потвърдя думите на някой, който ми е говорил от коридорите. Тези хора по този начин са привикнали да ръководят България. На мен се пада ги осветявам. Ще поема отговорност да кажа истината. Ще пристигна време и ще кажа кой е. "
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР