Няма логистика, а задкулисие. Има двама заслужили артисти - премиерът

...
Няма логистика, а задкулисие. Има двама заслужили артисти - премиерът
Коментари Харесай

Румен Гечев: Денков и Мария Габриел са агенти на задкулисието

Няма логистика, а задкулисие. Има двама заслужили актьори - министър председателят Денков и Мария Габриел. Те се явяват по медиите и изясняват, а в това време има едно манастирско шушукане, което се води сред Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев. Това съобщи в ефира на БНР депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев.

По думите му тези, които вършат закони от през днешния ден за на следващия ден и ги поправят на третия ден, ще протягат ръка на Конституцията. Той акцентира позицията на Българска социалистическа партия и се разгласи срещу метода и срещу това, което се предлага да бъде променено в главния закон, тъй като задачата на тези промени не е гарантиране на обществените права на българите.

Според него измененията в Конституцията, целящи да лимитират правата на настоящия държавен глава минават всевъзможни граници . Законодателната активност би трябвало да е съобразена с традициите на българина, да е в полза на българския народ, а не на избрани групи и на политически ползи, посочи депутатът.

Гечев бе безапелационен, че няма нация, която ще разреши да ѝ се сменя Националният празник през няколко години, единствено тъй като някакви случайници са пристигнали на власт и желаят да трансформират датата, с цел да извършват геополитически поръчки. Социалистът акцентира, че Националният празник не трябва да се пипа.

Относно локалните избори той уточни, че е била определена единомислещо и тя се явява като обединителна фигура на левите сили.

Гечев посочи и, че бюджетната политика на България не дава отговор на европейските стандарти. Последното ни място в Европейски Съюз е несъмнено през идващите три години, само че и продължаваме да дълбаем, добави той.
 Корнелия Нинова: Борисов отново се отметна за Алексей Петров. Пародия.
Корнелия Нинова: Борисов отново се отметна за Алексей Петров. Пародия.

Класически образец на паралелна държава
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР