Няма какво да се лъжем - жените обръщат голямо внимание

...
Няма какво да се лъжем - жените обръщат голямо внимание
Коментари Харесай

ГардеРОБ: Детайлизирай това!

Няма какво да се лъжем - дамите обръщат огромно внимание на детайлите. Това значи, че доста деликатно ще виждат някакви дреболии във външния тип, държанието ти и цялото ти лъчение. Ето няколко такива, като имай поради, че колкото по-изряден си, толкоз по-голям късмет имаш с множеството изискани дами (защото знаем, че елементарните нискограмотни и малоумни патки не те вълнуват).

Обувките би трябвало да са постоянно добре излъскани. Ако си по-официално облечен, убеди се, че цветът и материалът им съответстват с тези на колана и каишката на часовника ти (ако е кожена, схваща се).

В случай, че носиш очила , старай се постоянно да са идеално чисти - мазните пръсти и прахта не наподобяват по никакъв начин добре върху непрекъснат аксесоар на другояче добре облечен мъж.



Винаги си носи запалка , даже да не пушиш. Ако тя извади цигара, бързо предложи огънче. За задачата не носи запалка от 20 стотинки, а бензинова - наподобява добре, пали се ефектно, а и по този начин дамата ще разбере, че в действителност държиш на тези елементи.

Телефонът не е нужно да е голям смарт телефон. Важното е да е с изчистен дизайн и да наподобява моден. Гледат ли дамите какъв брой е безценен мобилният ти? Да, даже го вършат постоянно. Но тъкмо тези дами не те интересуват, тъкмо по този начин.



Портфейлът не е от плат, хартия или зебло, а е кожен. Също е добре цветът да съответствува с тези на обувките, колана и каишката на чосовника, които между тях пасват, както уточнихме нагоре. Не е належащо да си взимаш голям портфейл и да го тъпчеш с банкноти, визитки и всевъзможни буклуци, единствено с цел да внушиш някаква тежест и положително материално състояние - просто избери нещо практично и комфортно съответно за теб.

Ако носиш шапка , съобрази я с останалата част на дрешния и аксесоарния си отбор. Да, може да звучи прекомерно, само че е от огромна значимост. Няма по какъв начин да нахлупиш бейзболна шапка с формален костюм. Няма по какъв начин да носиш изтънчено борселино с платняна лента, в случай че си на 20 години (освен в случай че не е пънкарски-иронично). Схващаш.



За вратовръзката сме говорили и преди. Накратко: никакви крещящи цветове и никакви анимационни герои. Ако въпреки всичко допуснеш някаква неточност, можеш да се оправдаеш с ескцентричност.

В случай, че си решил да носиш пръстен , дано е един. Ако не си фамилен, не го слагай на безименния пръст на дясната ръка. Пръстен на показалеца или палеца внушава, че си могъщ вид, а на дребния пръст - че си суетлив. Имай го поради.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР