Няма как вотът на 11 юли да е напълно честен.

...
Няма как вотът на 11 юли да е напълно честен.
Коментари Харесай

МВР не смени шефове на управления там, където ДПС купува гласове |

Няма по какъв начин вотът на 11 юли да е изцяло почтен. Машинното гласоподаване затруднява следения избор, само че той остава вероятен, а все още не е отстранен изцяло и „ чадърът “ над дилърите на гласове по места.

Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ и водач на ДСБ ген. Атанас Атанасов по бТВ. 

Всяка дирекция на Министерство на вътрешните работи и районно ръководство по места знаят кои са купувачите на гласове, само че на предходни избори върху тях имаше чадър. Сега дейностите на Министерство на вътрешните работи са малко безредни -  уволниха и смениха шефовете на някои ръководства, на други – не ги смениха. Прави усещане, че там, където Движение за права и свободи купува гласове, не смениха началниците на районно управление (на МВР), заяви той. 

Атанасов акцентира, че първостепенна задача в 46 Народно събрание ще е сформирането на реформаторско болшинство, което да излъчи държавно управление: „ Аз през 1989 година бях на 30 година и в този момент, като следя процесите в страната, имам възприятието, че изпращаме поредния Тодор Живков. Народът е узрял за това и желае радикална смяна в начина, по който се ръководи страната “.

Затова и „ Демократична България “ ще се бори за възобновяване на парламентарната република след „ 10 години държавна република “ без реална отчетност на кабинета в пленарна зала.

На въпрос какъв ще е резултатът на изборите от глобите по закона „ Магнитски “ Атанасов припомни националната мъдрост, че не е вманиачен този, който яде баницата, а този, който му я е дал.

„ Божков, Пеевски – но кой е разрешил, в случай че са правили всичко разказано, да се случва това? Това е недостатък на властта “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР