Няма как на някой от нас да не му се

...
Няма как на някой от нас да не му се
Коментари Харесай

Ето какво не трябва да носят жените след 40

Няма по какъв начин на някой от нас да не му се е случвало да види жена, която като че ли е не запомнила на какъв брой години е и е заложила на младежка визия.

Колкото и да се опитваме да върнем времето и годините обратно, в реда на нещата е да осъзнаем, че това няма да се случи. Борейки се по този метод, по-скоро ставаме за смях. Важно е да приемем, че към този момент не сме на 20 години и има други способи да изглеждаме добре, стилни и секси.

В идващите редове ще ви разкрием за кои 3 неща би трябвало наложително да не помни всяка представителка на нежния пол, откакто навърши 40-годишна възраст, написа jenata.blitz.bg

Очила с шарена рамка
Една жена, която към този момент минава 40-годишна възраст на първо място би трябвало да наподобява стилно и елегантно, а шарените рамки или тези с принт никога не се вписват в тази идея. Очилата би трябвало да бъдат с дискретна рамка и да са аксесоар, който просто добавя стилната ви визия, а не да стават акцент и източник на кич.

Дълги поли
Дългите поли просто няма да отиват на една жена на 40 години. Те стоят атрактивно на млади дами, само че за зряла представителка на нежния пол просто биха добавили няколко години от горната страна към възрастта ѝ, както и няколко кг.

Дрехи с пайети
Дори и младите девойки би трябвало доста деликатно да сортират сходни облекла. В последна сметка, в случай че сте накичени като коледна елха или прекалите с пайетите, без значение от възрастта, то по-скоро бихте изглеждали на ниска цена, в сравнение с привлекателно
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР