Няма как да сте решили да се потопите в необятния

...
Няма как да сте решили да се потопите в необятния
Коментари Харесай

11 български суперхрани, които са по-полезни от чия и едамаме

Няма по какъв начин да сте решили да се потопите в необятния свят на здравословното хранене и да не сте чули термина " суперхрана ". Този етикет издигна някои хранителни артикули на фундамент, а това не ги прави напълно евтини и налични.

Не е нужно обаче да тормозите главите си и спестяванията си с екзотични наименования като чия, киноа, годжи-бери и едамаме, с цел да водите здравословен метод на живот. Всичко, което ни е нужно, се намира под носа ни.
 image2_16x9.png Годината на Дракона идва: ето всичко, което би трябвало да знаем за 2024 и нейния настойник На фокус
Не бързайте да изхвърляте чията от кухненския долап. Целта ни не е да спорен питателните качества на известните суперхрани, а да ви покажем, че по нашите географски ширини виреят редица не по-малко потребни други възможности.  Прабабите ни и прадядовците ни са оцелявали с тези артикули десетилетия наред.

Със сигурност сте консумирали множеството от тях, в случай че не и всички, без въобще да си давате сметка, че ядете суперхрана.

Нека забележим кои са тези храни в галерията по-долу:
 11 български суперхрани, които са по-полезни от чията и едамамето  11 български суперхрани, които са по-полезни от чията и едамамето  11 български суперхрани, които са по-полезни от чията и едамамето  11 български суперхрани, които са по-полезни от чията и едамамето
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР