Няма как да се разпадне парламентарната група на Обединени патриоти.

...
Няма как да се разпадне парламентарната група на Обединени патриоти.
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: ПГ Обединени патриоти няма да се разпадне

Няма по какъв начин да се разпадне парламентарната група на „ Обединени патриоти ”. Това сподели депутатът и кандидат-кмет за Пловдив от НФСБ Славчо Атанасов пред BTV.
По думите му тематиката е била разисквана сред НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация и юристите в политическите сили. Преди дни " Атака " прикани ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева да заличи " Обединени патриоти ". Причината - изключването на партията от дребната коалиция и парламентарната група. Вчера пък всички представители на " Атака " напуснаха постовете си в Народното събрание, в това число и зам.-председателят на Народното събрание - Явор Нотев.
Негов заместител ще бъде излъчен напълно скоро, заяви Славчо Атанасов. Той акцентира, че юридически е невероятно всички народни представители от " Обединени патриоти " да станат самостоятелни депутати.
" Нека оставим този юридически спор да се реши от органите. Най-сложното нещо в политиката е обединението, не помня коалиция, която да няма вътрешни търкания. Въпросът е доколко тези търкания могат да стигнат до една непоносимост да се работи ", съобщи националният представител.
По думите му, изборите са най-голямото тестване за една коалиция.
" На тези евроизбори трябваше да се явим дружно. Това бяха " нарисувани " за нас избори и щяхме да имаме най-малко още един евродепутат. Грешка беше решението да се явим настрана, само че Вътрешна македонска революционна организация завоюва от това ", съобщи Атанасов.
Депутатът беше безапелационен няма да има разпад на огромната коалиция сред ГЕРБ и " Обединени патриоти ”. Той добави, че не чака и борби с ръководещата партия поради локалните избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР