Няма как да се промени ситуацията с третия мандат. Управляващите

...
Няма как да се промени ситуацията с третия мандат. Управляващите
Коментари Харесай

Тома Биков: Политическата криза няма да мине без участие на ГЕРБ в управлението

Няма по какъв начин да се промени обстановката с третия мандат. Управляващите ще пробват за следващ път да потеглят с кола, която няма мотор. Но би трябвало да стане ясно, че тази политическа рецесия не може да мине без присъединяване на ГЕРБ в ръководството. Това разяснява депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане сме опозиционни обединения, не поддържа актуалното ръководство, само че от разнообразни позиции и аргументи. Затова не бихме могли да образуваме коалиция, както и да решаваме другите проблеми, които са доста значими, изясни депутатът.

Ако сме първа политическа мощ, това ще стане по волята на хората. Те имат предпочитание да има държавно управление. Въпросът е, че ГЕРБ за разлика от останалите обединения, споделяме, че сме подготвени да участваме в ръководството, само че имаме и качествата да го вършим. Нашето равнище на взимане на решения и взор към политика е доста по-високо от това на останалите политически сили, безапелационен бе Биков.

Той разяснява и фотосите с шкафчето на Борисов с банкнотите и златото, като акцентира, че петорна експертиза е потвърдила, че фотосите са манипулирани.

Ние не сме имали подозрения, нито гласоподавателите ни са имали някакви терзания. Снимките са манипулирани, споделиха от Брюксел, посочи депутатът от ГЕРБ.

Биков показа, че за него персонално са притеснителни връзките на премиера и представителя на кабинета.

Нека да се каже Лена Бориславова и Кирил Петков ли са на записа, който изтече – двамата влизат рано сутринта в някакъв апартамент да пият кафе. Това е притеснително от позиция на морала. Подобни топли връзки миришат на корупция, на шуробаджанащина. Тя е като краля- слънце, Бориславова ръководи страната, изрази своето неразбиране Тома Биков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР