Няма как да искаш подкрепа, без да бъде подписано за

...
Няма как да искаш подкрепа, без да бъде подписано за
Коментари Харесай

Даниел Митов: Поведението на ПП е необуздан, очевиден, откровен нагон към задкулисие

„ Няма по какъв начин да искаш поддръжка, без да бъде подписано защо искаш поддръжка. При всяка естествена страна се подписват документи, съдружни съглашение. Няма по какъв начин да стане без управническа стратегия, ясна управническа стратегия ”, сподели Митов.

 

„ Водим борба да убедим част от политическата си конкуренция, че се намираме в народна власт, а тя има избрани правила. Не може да се вършат, че не виждат, че са изгубили изборите, че са изгубили доверието, хората са им споделили какво мислят за тях и тяхното ръководство. Опитваме се да им кажем, че когато би трябвало да се вземат решение съществени проблеми пред обществото, би трябвало да се работи отговорно, да се посочат цели и да се подпише някакво съглашение ”, разяснява Митов. 

 

„ Политическа партия не престават да се пробват да не поемат отговорност за личните си провали, отхвърлят да схванат какво е водачество, страна, по какъв начин се вземат решение проблеми. И се пробват да трансферират проблемите от болната на хубавичко глава ”, сподели Митов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР