няма как да гласува бюджет на Асен Василев. Това

...
 няма как да гласува бюджет на Асен Василев. Това
Коментари Харесай

Костадинов заплаши с протести, ако референдумът против еврото се отложи

" " няма по какъв начин да гласоподава бюджет на Асен Василев. Това разгласи през днешния ден пред публицисти във Варна водачът на партията.

По думите му това е същият финансов министър, който е подготвил предходния народен бюджет и в действителност е унищожил страната.

„ Продължаваме промяната – Демократична България “ няма да подадат оставки, тъй като задачата им е да бъдат в кабинета непременно, счита Костадинов.

„ Срокът Народното събрание да се произнесе за провеждането на референдума, за който " " събра 470 000 годни подписа, изтича на 7 юли “, сподели още водачът на групировката, представен от Българска телеграфна агенция.

Според него общонародното допитване дава отговор на всички законови условия и не би следвало да има проблеми да мине както през комисиите, по този начин и през пленарната зала.

Притеснява ме, че Кирил Петков прикани да бъде погазен законът и да няма референдум, сподели още Костадинов. По думите му това държание демонстрира голям боязън от личния народ.

Той посочи, че не е склонен и със декларираното желание да се редактира въпросът, на който би трябвало да отговорят българите, и годината да е не 2023, а 2024-2025 година.

„ Законът споделя, че Народното събрание може да редактира въпроса, само че единствено граматически, без да трансформира смисъла “, уточни Костадинов и добави, че в случай че ръководещите не спазят закона, ще " взривят страната ", тъй като ще унижат и ще се подиграят със стотици хиляди българи.

„ Ако това стане, " " ще стартира митинги в цялата страна “, съобщи Костадинов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР