Няма инцидент, има природно явление, при силния тътен, който е

...
Няма инцидент, има природно явление, при силния тътен, който е
Коментари Харесай

МВР с експертно мнение за падналия болид, има ли поражения

Няма случай, има естествено събитие, при мощния екот, който е чут нощес във Видин. Това съобщи на брифинг старши комисар Петър Коцин, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града. Към момента ситуацията е изцяло спокойна, няма потърпевши хора, добави той.

Около 22:00 ч. на територията на област Видин е чут мощен екот, заяви Министерство на вътрешните работи. Към региона незабавно са изпратени екипи на полицията във Видин, които са създали оглед. По данни на румънските управляващи се касае за астероид, който се е взривил във въздуха.
-->
Според старши комисар Петър Коцин специалистите би трябвало да кажат какво тъкмо е естественото събитие.

На територията на област Видин няма напрежение и всичко е умерено, сподели той. Още нощес са ориентирани всички налични сили на регионалната дирекция на полицията и са създали обход в региона, търсили са вероятно потърпевши хора. Не са открити зародили пожари и материални вреди, няма и сигнали за такива.

Има един подаден сигнал – от село Гомотарци, в 21:50 ч., че наоколо до стопанска сграда се е чул мощен гръм. На доста места в цялата област се е чул екот, за това бяха мобилизирани всички налични сили, изясни шефът на регионалната полиция.

Към 23:00 ч. нощес е постъпила информация и от сътрудниците от Румъния, че се касае за естествено събитие, добави ст. комисар Петър Коцин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР