Няма две мнения по въпроса (както би казал един спортен

...
Няма две мнения по въпроса (както би казал един спортен
Коментари Харесай

Уентуърт Милър приключи с играенето на хетеросексуални мъже

Няма две отзиви по въпроса (както би споделил един състезателен журналист), че Уентуърт Милър доби международна известност с помощта на присъединяване си в " Бягство от пандиза ".

И това несъмнено е от тези функции, от които актьорите след това мъчно могат да избягат. От профила на Милър в Instagram излиза наяве, че той към този момент не желае да взе участие в сериала.

Това не е някаква изненада, а и последния сезон излезе преди цели три години. Но несъмнено разрушава на пух и прахуляк очакванията на почитателите за още един сезон. Е, подобен надали ще има, само че даже да има, то той няма да включва Майкъл Скофийлд (Милър).

на Ное 8, 2020 в 10:05 PST

Един от главните претекстове на Уентуърт Милър за отхвърли е, че към този момент не желае да играе хетеросексуални мъже. Актьорът счита за неточност, че хомосексуалните персонажи във филмите и сериалите постоянно се играят от артисти, които не са гей.

Според Милър това би трябвало да се промени, тъй като какъв брой и добър да е един артист той просто вижда и схваща, че всичко е игра, а не идва от душата.

Уентуърт Милър написа също по този начин, че изборът е бил негов в първите години от кариерата си да крие другата си полова ориентировка. А в този момент още веднъж прави избор да подчертава на това и да няма човек, който да не е схванал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР