Няма данни за мутиране на , така че да измени

...
Няма данни за мутиране на , така че да измени
Коментари Харесай

Пулмолог: Пиковете на коронавируса се дължат на поведението на хората

" Няма данни за мутиране на , тъй че да промени главните си характерности, само че държанието на хората се промени. " Това сподели за предаването „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “ пулмологът доктор Според него на това се дължи и наклонността на по-лекото протичане на болестта.
" По-възрастните и по-болните хора започнаха да се пазят изключително доста, до момента в който по-младите някак подценяват вируса. В резултат на това малко по-млади възрастови групи се заразяват по-често. И когато погледнем на фона на общата характерност, виждаме, че малко по-млади боледуват малко по-леко. Това обаче не е вследствие на смяна на вируса, той не е станал по-заразен за младите. Всичко се дължи на човешкото държание. Както и настоящия пик на толкоз доста инфектирани, съвсем 800 души, е не тъй като вирусът е станал доста по-заразен от през вчерашния ден до през днешния ден ", изясни той.
 Експерт: Ремдесивир надалеч не е панацея Експерт: Ремдесивир надалеч не е панацея
През последните седмици в битката с ковид все по-често лекарите употребяват лекарството " Ремдесивир ". Пожарна охрана този мотив пулмологът доктор...
Според доктор Александър Симидчиев пиковете на се дължат на държанието на хората, тестването и организацията на системата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР