Няма да вкарваме дерогация, докато не стане ясно дали “Лукойл

...
Няма да вкарваме дерогация, докато не стане ясно дали “Лукойл
Коментари Харесай

Борисов: Няма да вкарваме дерогция, докато не стане ясно дали Лукойл ще си платят данъците

Няма да вкарваме дерогация, до момента в който не стане ясно дали “Лукойл България ” ще си заплати налозите. Това сподели пред публицисти в Стара Загора водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. " Не разбирам експанзията, в случай че не си платят налозите в открития период, ще има дерогация ", разяснява той.

" Какъв е този боязън за „ Лукойл ”? Каква е тази неистова поддръжка? Включително са подготвени да се скараме? Защо? Ние ги караме просто да си платят налозите. Дерогацията важи към този момент от първия ден на войната. Горивата са над 3 лева и сега внезапно какво ще стане в случай че има дерогация, склонен съм с Кирил Петков, няма да приказваме „ на коляно ”, обаче в случай че не си платят налозите ще има дерогация ”, съобщи Бойко Борисов пред публицисти в Стара Загора.

Той напомни думите си отпреди години, че тръбопроводът „ Балкански поток “ един ден ще стане печатница за пари. „ С 20 лв., които се поставят директните такси стават 3 милиарда лв.. Вече половината се изплатил. Българите се възползват “, съобщи Борисов.

По отношение на поръчката на ПП-ДБ, които са срещу съвещание в петък поради изборите, водачът на ГЕРБ разяснява:

" Ако не дойдат в Народното събрание в петък, ще отложим ветото на президента за различен ден. Звучи озадачаващо да не разгледаме ветото на президента. Да отхвърлим ветото ще е общ триумф ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/7144621548902644
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР