Няма да ви позволим за втори път да внушите на

...
Няма да ви позволим за втори път да внушите на
Коментари Харесай

Нинова: Няма да ви позволим внушенията, че БСП е антиевропейска партия


„ Няма да ви позволим за повторно да внушите на българското общество, че Българска социалистическа партия е антиевропейска партия. ” Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада при разглеждането на законопроекта за ограниченията против изпирането на пари. 

„ Направихте го по време на предизборната ви акция. Тогава аз споделях, че няма да позволим да сме хора втора употреба в Европейски Съюз, а вие казахте: „ Тези ще ни извадят от Европейски Съюз ”. Днес същото изречение го произнася господин Юнкер и споделя: „ Няма да позволим България да е на втора скорост в Европа ”. Когато казвахме: „ Не желаеме да ядем храна – второ качество, вие казахте: „ Ето ги антиевропейците ”. Днес кой води борбата против храната второ качество за Източна Европа по отношение на Западна – господин Юнкер ”, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

„ Твърденията ви от предизборната акция: „ Те ще ни извадят от Европа ”, през днешния ден като политики се ползват от десните. Да сте чули някой от нас да споделя, че няма да гласуваме този закон? Не манипулирайте хората. Нашата позиция е - зад европейската инструкция, която поддържаме, вкарвате текстове, които са противоконституционни за България ”, изясни ръководителят на Българска социалистическа партия.

„ Няма да ви позволим да рушите българското държавно устройство, криейки се зад европейска инструкция. И доста ясно ви казахме. Ние този закон на първо четене ще го подкрепим поради европейските правила, само че на второ, ще отхвърлим текстовете, с които нарушавайки Конституцията, лишавате български жители от законни техни права ”, сподели още водачът на Българска социалистическа партия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР