Няма да ви давам гръмки обещания, но ви давам дума,

...
Няма да ви давам гръмки обещания, но ви давам дума,
Коментари Харесай

БСП и Младен Тимчев поеха по пътя на победата в Сандански*

" Няма да ви давам гръмки обещания, само че ви давам дума, че ще работя с всички сили градът ни да се трансформира в по-добро място за живеене ". Това съобщи пред свои симпатизанти кандидат-кметът на Българска социалистическа партия за Сандански Младен Тимчев, оповестиха от централата на партията.
Той срещна присъстващите с най-важните акценти в предизборната си платформа, която съдържа основни решения за развиването на курортния град и съставните му села. Тимчев акцентира, че проблемите пред Сандански са доста и сложни за решение, защото липсва действителна политика за локално развиване, както и промени и вложения.
Кандидат-кметът разкри, че през идващите 4 години няма да има действителна опция да се организира общинска политика с евросредства и ще трябват нови капиталови хрумвания и поддръжка на локалната стопанска система. Според него се постанова да се създадат редица дребни неща, от които ще има огромен сбит резултат.
Тимчев изясни, че реализирането на планове с държавно или европейско финасиране не взема решение огромните проблеми, свързани с трудовата претовареност и с демографията. Програмата му предлага решения за всички браншове от икономическия, обществения, културния, спортния, просветителния живот. Предвижда се създаване на Дом за възрастни хора в град Сандански, целенасочени дейности за всеобщ спорт и здраве на младежите.
Тимчев ще заложи на финансова дисциплинираност в общината, на превъзмогване на отговорностите и дефицитите, ще се отстранен непрозрачните цивилен контракти, ще се стабилизират общинските сдружения, ще се приключи практиката тези сдружения да бъдат хранилки за политически цели. Ще има транспарантни публични поръчки и поддръжка на локалните компании. " Ако получа доверието ви, до 3 месеца ще въведа обществен указател на всички контракти. В община Сандански ще се оферират качествени административни услуги, ще се вкара нова процедура при избора на чиновници.
Всяко обитаемо място ще има собствен бюджет и локалните хора сами ще вземат решение по какъв начин да се изразходват тези средства. " Приоритет за мен и екипа ми ще е екологията и озеленяването на града, ще превърнем градския парк " Свети Врач " в оазис. Общината ще поставя повече грижи за общинската инфраструктура, ще се отстрани практиката – усвоено, построено и забравено ", увери своите съидейници Младен Тимчев.
" Участвам в тези избори, с цел да поддържа като жител един заслужен, образован и работещ човек, който се нагърбва с голяма отговорност ", сподели от трибуната проектант Васка Терзиева-Рачова, която е част от мощния тим на Българска социалистическа партия и Младен Тимчев и претендент за общински консултант.
Гост на откриването на предизборната акция на Младен Тимчев бе и зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия – Христо Проданов.
" Знаете ли с какво е прочут Сандански за един външен човек? С къщите за посетители, с минералната вода, която стигна до хотела на кмета. Вие сте хората, които желаете смяна. Вие всички дружно можете да имате по-добър живот във вашия град с Младен Тимчев и нашите претенденти за общински съветници ", сподели Проданов.
Дългогодишният някогашен ръководител на Българска социалистическа партия в Сандански - Андон Андонов, също изрази безапелационната си поддръжка за кандидатурата на Младен Тимчев за кмет на общината. Той увери всички в залата, че Сандански ще има късмет да успее единствено при едно изискване – Младен Тимчев да е кмет.
 
*Публикацията е по контракт за осведомително обслужване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР