Няма да участваме в правителство на ГЕРБ. Борисов иска да

...
Няма да участваме в правителство на ГЕРБ. Борисов иска да
Коментари Харесай

Ген. Атанасов отхвърли офертата на Борисов: Няма да участваме в правителство на ГЕРБ

" Няма да участваме в държавно управление на ГЕРБ. Борисов желае да се препере. Какви са тези контактни групи? Борисов, като е спечелил изборите, да влезе в Народното събрание, да стане ръководител на парламентарна група и с тази легитимност да внесе проекто-състав на кабинета ". Така отговори на днешната оферта, пристигнала от централата на ГЕРБ, съпредседателят на Демократична България ген. Атанасов.

" Борисов желае да се среща с нас, а какво ще кажем за корупцията, която е заглушила българската страна и българския бизнес, попита още ген. Атанас Атанасов.

И продължи: " Какъв антипутинист е Борисов, откакто прокара " Турски поток " през България, с цел да помогне на Путин да почне войната в Украйна.
Нека да се структурира Народното събрание и да не взимаме доста насериозно днешната театрална сценка на ГЕРБ, съобщи още съпредседателят на Демократична България.

 

По-късно Атанас Атанасов написа във  Фейсбук: “Бойко Борисов искаше властта - купи си я! Борисов желае да организира някаква интервенция, която да го изпере. ”
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР