Няма да припомням славното минало, с което всички се гордеем,

...
Няма да припомням славното минало, с което всички се гордеем,
Коментари Харесай

Румен Радев: Единението е ключ към успеха, политическите егоизми ерозират устоите на нацията

„ Няма да напомням славното минало, с което всички се гордеем, само че ще кажа няколко думи за сегашното. Истинският ключ към триумфа е единението. Политическите егоизми – персонални, класови и партийни – ерозират устоите на нацията, тъй като етиката е в основата на триумфа и неуспеха на всяко общество “.
Прочетете още
Това съобщи президентът Румен Радев във връзка навършването на 137 години от Съединението на България. В Пловдив се организира тържествено отбелязване на празника.

„ Днес в Европа още веднъж бушува война. Надигат се старите демони на шовинизма и ксенофобията. Скъпите запаси, миграцията, климатичните промени са другите стихии, които към този момент изпитваме на гърба си. На километри от тук бедстват наши сънародници, изгубили домовете и поминъка си в наводненията ”, продължи Радев.

„ В тестванията ще оцелеят тези страни и нации, които осъзнаят общата си орис и надмогнат лутанията на егоизма. На връх Съединението дано си напомним, че единствено единни сме оцелявали и единни сме побеждавали ”, сподели президентът.



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР