Няма да потопим кораба заради конкретни имена. Ако бъде предложено

...
Няма да потопим кораба заради конкретни имена. Ако бъде предложено
Коментари Харесай

Димитър Гочев: Ако бъде предложено по-добро име от Асен Василев, сме готови да го приемем


Няма да потопим кораба поради съответни имена. Ако бъде препоръчано по-добро име от, сме подготвени да го приемем. Това съобщи в предаването " Офанзива " по Нова нюз Димитър Гочев от " ".
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 536
" Не мога да кажа кои са двамата депутати, привлечени за кабинета " Василев ". Хората, с които сме говорили, се отдръпват, най-често по персонални аргументи, а не по кардинални. Имаме информация, че депутатите на Има Такъв Народ симпатизират повече на концепциите на Политическа партия в сравнение с лозунгите на водачите си ", акцентира той. 

По думите му едно държавно управление на малцинството би предвещавало тежко ръководство, без гаранции. " Единствената ни цел е жителите и предприятията да са обезпечени. Допускаме потребление на газ от " Газпром " за в бъдеще, само че те са обезсърчителен сътрудник ", уточни Гочев.

Според него Политическа партия е склонна да поддържа партия, подкрепила трети мандат. " Бихме подкрепили мандат, който включва нашата стратегия. За нас няма значение дали Българска социалистическа партия или Демократична България ще получи мандата. Не сме спирали диалози с Има Такъв Народ, в това число с Тошко Йорданов ", изясни той и добави, че Политическа партия има вяра, че ще завоюва идващите избори и прави оценка присъединяване си в ръководството като позитивно. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР