Няма да подкрепим първия мандат. Това съобщи съпредседателят на Продължаваме

...
Няма да подкрепим първия мандат. Това съобщи съпредседателят на Продължаваме
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да подкрепим първия мандат, започваме да работим за втория

Няма да подкрепим първия мандат. Това заяви съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков след съвещание на управителните органи на коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България ", пише novini.bg.

Започваме да работим за втория мандат, в който виждаме единствената опция пред България да не върви на шести избори, съобщи Петков.

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов сподели, че от обединението стартират съвещания с всички политически сили в Народното събрание за тяхната подготвеност да поддържат съответни промени в Конституцията. 

Ситуацията от последните дни удостоверява нашата позиция, че българската политическа и институционална система не може да се възстановява без дълбока смяна в Конституцията във връзка с Висш съдебен съвет и прокуратурата. Всичко останало дава къси съединения, тъй че ще стартираме този диалог, с цел да забележим има ли политическа база, на която да се образува конституционно болшинство, с цел да бъде осъществен вторият мандат, сподели Христо Иванов, сподели Христо Иванов.

Ще беседваме с всички политически сили, както и с " Възраждане ", посочи Иванов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР