Няма да откажа номинация за депутат, каза тази вечер край

...
Няма да откажа номинация за депутат, каза тази вечер край
Коментари Харесай

Николай Нанков: Няма да откажа номинация за депутат

Няма да откажа номинация за народен представител, сподели довечера край Симитли Николай Нанков, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.
Заместник-министърът на районното развиване Николай Нанков довечера инспектира укрепването на пътя Симитли-Банско, където под него през вчерашния ден бе намерено подкопаването му, стигащо да р. Градевска.
 Николай Нанков е с ковид Николай Нанков е с ковид
Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков е инфектиран с ковид. Това заяви самият той във Fa...
Свлачищният развой в продължение на 6-7 метра се е задействал в резултат на изобилните превалявания последния месец, сподели довечера в с. Градево, заместник-министър на Регионалното развиване и благоустройство.
Според него това е следващият свлачищен развой в страната.
„ Това, което бе направено, е да обезопасят пътното платно. Малко над 100 кубика материал са вложили в подкопания сектор под пътното платно с диаметър от 150-200 м. секта, тъй че да подсигурява сигурността на придвижване и да не затваряме пътя за курортите. На второ място е правенето на капиталов план за цялостното подсилване на ската. Скатът ще се укрепи с габиони и още веднъж със земна маса. Няма да се затваря нито една от двете ленти “, изясни Нанков след късата.
Относно номинациите в Политическа партия ГЕРБ за депутати, заместник-министърът бе повече от непретенциозен:
 Държавата търси финансиране за тунел под вр. Шипка Държавата търси финансиране за тунел под вр. " Шипка "
" През 2024 година ще пътуваме по автомагистрала „ Хемус “ от София до Варна. Това е реалистичният период. Ако сме оптимисти, можем...
„ Интересен въпрос. Номинация получават десетки, да не кажа стотици, от всяка една област – членове и симпатизанти на ГЕРБ. Да не слагаме каруцата пред коня. Изчакайте, има още един месец. Аз 4 пъти съм бил номиниран, 4 пъти съм бил в парламент, отказвал съм се по справедливи аргументи, бил съм в изпълнителната власт. Защо пък да не откажа! Не желая да прибързвам. До тогава има доста работа. В предизборна конюнктура сме от няколко месеца. Виждате какви са атмосферните условия. до март. Да не разясня в персонално качество тази концепция “, аргументира се Николай Нанков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР