Няма да мълча, уважаеми демократи, защото моето място не е

...
Няма да мълча, уважаеми демократи, защото моето място не е
Коментари Харесай

Лозан Панов пак взриви мрежата! Кого нападна

" Няма да мълча, уважаеми " демократи ", тъй като моето място не е в групата на страхливците. " Това написа претендентът за президент Лозан Панов в нов пост в своя профил в обществената мрежа.

Мълчаливата акция, в която участвах, ми припомня още веднъж за тези времена, в които на сцената нямаше други искащи и единствено аз говорех, а след всяка дума, режимът се впрягаше да ме смачка, с цел да послужвам за наставление на всички ", декларира Панов в обявата и прибавя:

" Не чух нито едно политическа мощ да сложи като изискване за бъдещо ръководство, контролът над основния прокурор.

Поведението на господин Гешев демонстрира задоволително ясно, че по никакъв метод не се усеща заплашен както от новите, по този начин и от старите герои на политическата ни сцена.

" На гласоподавателите пък ще кажа, че мълчанието и подмолните сделки, с които години наред ни мамеха, доведоха до това омерзение от политиката ", прибавя кандидат-президентът.

В поста си Лозан Панов се обръща към читателите си зов да се замислят " кой е виновникът да се краде безобразно през последните 12 години ".

" Отговорът е къс: БЕЗНАКАЗАНОСТТА.

По думите му президентът Румен Радев не бил смутен за това състояние, с изключение на " махленските нападки посред им с Борисов ".

" Настоящият ни държавен глава през това време " се закачаше " първо с Цветанов, а след това с Борисов, до момента в който тематиката за основния ни прокурор остана за него табу.

Най-накрая пристигна и неговият ред прокуратурата да го посети, само че до ден сегашен разбирам, че грешникът е бил господин Борисов, а не безконтролната власт на основния ни прокурор ", акцентира Панов.

Панов откроява, че " промяна и до през днешния ден няма ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР