Няма да крием, че се обнадеждаваме всеки път, когато бива

...
Няма да крием, че се обнадеждаваме всеки път, когато бива
Коментари Харесай

Създателят на Чернобил ще докара апокалипсиса

Няма да крием, че се обнадеждаваме всякога, когато бива направена акомодация по игра, тъй като сме почитатели на сходен вид инициативи.
 Крейг Мазин,
Създателят на " Чернобил " ще възкресява " Карибски пирати "

Крейг Мазин ще покаже още веднъж на какво е кадърен

HBO ще се опита да ни завоюва с акомодацията си на The Last of Us . Към момента знаем, че се приготвя сериал, само че не и с какъв брой епизода. Това, което знаем, е, че той ще бъде основан от Крейг Мазин - индивидът зад " Чернобил ", и Нийл Дръкман - основателят на играта.

Другото забавно нещо е, че в продуцирането на сериала присъединяване ще имат и Sony Pictures Television и PlayStation Productions. The Last of Us ще бележи и първата телевизионна продукция, в която присъединяване взима PlayStation.

Look for the light. @clmazin and @Neil_Druckmann to develop the series adaptation of #TheLastOfUs, coming soon to HBO: https://t.co/z9c2h86EYw pic.twitter.com/AkT6fET4Im
— HBO (@HBO) March 5, 2020
Първоначалната концепция на Sony беше да сътвори филм, основан на играта, само че се отхвърлиха от тази концепция. The Last of Us излезе през 2013 година и сюжетът ѝ е основан върху опитите на контрабандистът Джоел да преведе Ели, уплашена тинейджърка, през Съединени американски щати, само че в пост-апокалиптични условия.
 Sony Playstation 5, Microsoft Xbox Series X, какъв брой ще костват конзолите и какви са скритите разходи
Колко ще костват Playstation 5 и Xbox Series X

Конзолите изискват спомагателни разноски

През май тази година пък се чака играта да се снабди и с втора част. Не се знае по кое време можем да чакаме сериала, само че в случай че сме късметлии, това може да се случи към края на 2021 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР