Няма да кажем, че всички мъже са еднакви - не

...
Няма да кажем, че всички мъже са еднакви - не
Коментари Харесай

Помагало за жени: Как успешно да сваляме мъже?

Няма да кажем, че всички мъже са идентични - не са. Но е реалност, че има някои избрани способи, които подсигуряват триумф измежду множеството, в случай че сме решили да ги спечелим. Разбира се, за задачата се консултирахме с другари и сътрудници мъже, въз основата на чиито опит взехме решение да синтезираме няколко на практика и базови съвета по какъв начин да спечелим един мъж. А за какво не и втори, трети и повече.
Прочетете още
Плячка

Мъжът е ловджия, това е в природата му още от времената, когато дамата е стояла в пещерата, а той е отивал да убие нещо, което тя да подготви за обяд. Мъжът, несъмнено, е ловджия освен на обяда си, а и на дами - това е кодирано в мозъка му и няма по какъв начин да избяга от това, даже да е въздържан като темперамент и държание. А това значи, че би трябвало вие да сте плячката - да го подмамите, да го впечатлите, тъй че да ви пожелая, а по-късно да му дадете опцията да ви преследва. И нещо значимо: това не значи да се дърпате с месеци и даже години, тъй като мъжът е ловджия, постоянно е толерантен лове, само че елементарно се отегчава, тъй че е добре да му давате въпреки всичко сигнали, че е на рпав път. Сетихме се и за героинята на сър Тери Пратчет - баба Вихронрав, която останала сама, тъй като като всички други моми, и тя бягала, бягала от ергените, само че не запомнила да се спъне, с цел да я догонят. Не забравяйте да се " спънете ".

Шшшт

Приказливите дами от време на време елементарно впечатляват мъжете, изключително в случай че са с подарък слово и възприятие за комизъм. Истината обаче е, че множеството мъже избират по-мълчаливите и енигматични дами. Немалко господа споделят, че гръмогласните и прекомерно словоохотливи дами ги нервират, а по-тихите и мистериозни дами са им доста по-интересни (припомняме това за ловеца - в случай че сърната стартира да приказва на ловеца и сама застане на мушката му, тръпката от лова мигновено изчезва).

Без закачки

Сещате ли се за оня съвет - че би трябвало да флиртувате с другар (или даже другари!) на своя обект, с цел да го накарате да ревнува? Моментално забравете за тази процедура. Най-вероятно това няма да го нахъса, а в противен случай - ще реши, че нямате планове единствено към него, а по-скоро пробвате да видите с кого ще се получи. Или още по-лошо - че сте с, хм, да кажем фриволно и прекомерно освободено държание. И в двата случая губите вниманието и желанието му към вас.

Странно

Не крийте своите странности. Повечето мъже обичат дребните чудатости, които в действителност ни вършат такива, каквито сме. Много господа считат за чаровно, в случай че имаме някое прекомерно детско украшение, смеем се на нетрадиционни смешки (не мръсни!) или пък имаме чудноват прякор. Това, несъмнено, не значи, че би трябвало съзнателно да сме по-ексцентрични и чудати, в сравнение с действително сме, само че и противоположното е също толкоз неуместно и непривлекателно в очите на мъжете.

Инициативност

Да, мъжете не обичат някой да изземва дейната им функционалност в един флирт, само че това напълно не значи, че не харесват инициативността. Не е по никакъв начин неприятно вие да го поканите на среща, а след време да му подарите нещо, което знаете, че ще го зарадва - егото му ще бъде погъделичкано, тъй като сте се поинтересували от неговите ползи и усети. 

Слух

Факт е, че множеството дами приказваме доста повече от мъжете и обожаваме да описваме за себе си, а от време на време просто приказваме доста от нерви и с цел да стопим напрежението. А постоянно мъжете имат потребност да бъдат изслушани - да ги попитаме нещо персонално, да покажем, че са ни забавни, че сме загрижени за тях, че харесваме историите им, че ги считаме за умни (и даже да не са - за по-умни от себе си).

Смях

Това едва ли идва като изненада, само че мъжете обожават да оценяваме възприятието им за комизъм. Не е нужно, несъмнено, да се смеем истерично на всяка тяхна нефелна смешка, само че разбирането на хумора им е голяма стъпка към триумфа. Неслучайно е казано, че хората се сближават, когато ги разсмиват едни и същи неща. И не става въпрос за надсмиване, а за доброжелателен, благополучен смях. А когато се смеете дружно, идващите крачки към доближаване се вършат доста по-лесно. 

 

Източник: woman.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР