няма да изпълняват по време на американското им турне Brown

...
няма да изпълняват по време на американското им турне Brown
Коментари Харесай

Без парчето Brown Sugar на турнето на Ролинг Стоунс в САЩ

няма да извършват по време на американското им турне " Brown Sugar ", един от най -големите им шлагери, заяви Би Би Си.

Това става заради терзания от метода, по който в нея участват черни дами и препратки към робството в песента, която доближи номер едно в Съединени американски щати през 1971 година

Китаристът деец на групата удостовери решението пред „ Лос Анджелис таймс “, само че съобщи, че е комплициран от хора, които желаят да " погребат " парчето.

„ Не схванаха ли, че това е ария за ужасите на робството? “, сподели той.

77-годишният музикант стигна до заключението, че " се надява, че ще успеем да възкресим дребната в нейната популярност някъде по пистата ".

Певецът и съсценарист сър в това време сподели пред вестника, че повода да не извършват песента е, че е „ мъчно “ да се сформира сет-лист за представления на стадиона.

Според Джагър парчето към този момент може да отпадне от репертоара, „ пък ще забележим по какъв начин ще стане. Може да го върнем назад “.

През годините " Brown Sugar " е втората най-пускана ария на групата онлайн след " Jumpin `Jack Flash ", съгласно Setlist.fm.

За последно рок групата го извърши в Маями, Флорида, през 2019 година - последната дата на този стадий от тяхното турне в Северна Америка, което бе обновено предишния месец.
 Ролинг Стоунс със своя канара на Марс (ВИДЕО) " Ролинг Стоунс " със своя канара на Марс (ВИДЕО)
НАСА кръсти камък, открит на повърхността на Марс, в чест на американската рок група „ Ролинг Стоунс “, оповестява списание &bd...

Критиките към текста на песента, за който се носят клюки, че е въодушевен от една от приятелките на артиста, се ускориха в последно време.

Миналата година продуцентът Иън Бренън разкритикува решението на групата да продължи да " свири и печели " от песента, която съгласно него популяризира робството, изнасилването, изтезанията и педофилията.

" Призивът не е за цензура или " прекопирване на записи ", а за по-голямо схващане и сензитивност ", сподели Бренън пред Rolling Stone.

" Този съответен случай надалеч не заяждане за дреболии или търсене на някаква неточност в най-отдалечените кътчета на нечия история. " Brown Sugar " не е някакво парче от втората страна на плочата. "

Песента доближи номер две в класациите на Обединеното кралство, когато беше пусната, и беше стриймвана съвсем 170 милиона пъти в Spotify.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР