Няма да има изискване за плащане на глоби по граничните

...
Няма да има изискване за плащане на глоби по граничните
Коментари Харесай

Ще се събират ли глоби на границата? Премиерът с разяснения

Няма да има условие за заплащане на санкции по граничните пунктове, водачите само ще бъдат уведомявани, в случай че имат наложени наказания. Това заяви министър председателят Николай Денков във връзка и недоволствата на хората, че полицията им задържа персоналните документи, до момента в който не си платят санкциите.

" Единственото сложено условие е да се осведомят съответните водачи, че имат санкции и би трябвало да ги платят. Причината да се премине към тази акция, е ме огромната част от санкциите в никакъв случай не се събират, само че няма условие да се заплащат ".

Част от водачите, засечени през миналия ден, са поискали незабавно да си платят санкциите, по тази причина се е получило закъснение.

" Говорихме с сътрудниците през почивните дни да не се употребява тази опция и да няма огромни натрупвания ", сподели Денков.

На границата с Румъния при Русе акцията към момента не е почнала, само че от на следващия ден, 4 декември пътуващите оттова също ще бъдат осведомени, в случай че имат санкции, уточни министър председателят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР