Няма да е нещо необичайно, ако звезда от ранга на

...
Няма да е нещо необичайно, ако звезда от ранга на
Коментари Харесай

Ще стане ли Матю Макконъхи губернатор на Тексас

Няма да е нещо извънредно, в случай че звезда от ранга на Матю Макконъхи се изкуши от политическия живот.
 Матю Макконъхи, “Как да разкараш гаджето за 10 дни” и ще играе ли още веднъж в сантиментални комедии
Ще забележим ли още веднъж Макконъхи в сантиментални комедии

Интересна позиция

Примерите за звезди, влезнали в политиката, не са един и два - някогашният губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер, някогашният кмет на Кармел Клинт Ийстууд, някогашният губернатор на Минесота Джеси Вентура и мн.др.

Признаваме си обаче, че на Матю Макконъхи доста би му отивало да стане губернатор на щата Тексас, да вземем за пример. Актьорът не изключи тази опция в изявление с радиоводещия Хю Хюит, оповестено онлайн.

 Снимка 505981

На въпрос дали би се кандидатирал за губернатор на щата Тексас или за различен пост, артистът сподели, че не е решил, само че не го изключва. Още повече, че 51-годишният артист е роден и израснал в Тексас.

" Това не зависи от мен. Зависи от хората доста повече, в сравнение с от мен ", споделя звездата от " Как да разкараш гаджето за 10 дни ".

В диалога артистът споделя и политическата си философия. За него това е поддръжка за " персоналните полезности, които ще възстановят обществените контракти посред ни като американци ".
 Матю Маконъхи, Камила Алвеш, 51-я му рожден ден и по какъв начин го поздравиха децата му
Емоционалният рожден ден на Матю Маконъхи

Да е жив и здрав!

" Нека го кажа по този начин. За мен политиката сега наподобява банкрутирал бизнес. Когато политиката предефинира задачата си, ще бъда надалеч по-заинтригуван ", споделя още на носителят на " Оскар " пред водещия, представен от Reuters.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР