Няма да е лъжа, ако кажем, че Гери-Никол е една

...
Няма да е лъжа, ако кажем, че Гери-Никол е една
Коментари Харесай

Годежен пръстен ли е това?! Гери-Никол си поговори с феновете, каза има ли човек в живота ѝ

Няма да е неистина, в случай че кажем, че Гери-Никол е една от най-известните поп реализатори у нас. Това обаче не значи, че знаем, прекалено много за персоналния ѝ живот. Тя не е от известните българи, които обичат да демонстрират какво са яли, къде са били, с кого. Напротив - тя повдига завесата на персоналния си живот извънредно рядко. Е, направи го още веднъж.

" Хайде да си поговорим ", прикани тя на story своите почитатели, само че отговори на едвам няколко. От тях стана ясно, че през декември излиза новата ария на Гери-Никол, която няма да е в колаборация с никой реализатор, още по-малко с поп-фолк подобен. 

Виж още: Истинска наслада или PR сцена? Джулката видя сина си, пусна идилични story-та от срещата 

Гери-Никол бе запитана дали е с маникюр сега и тя реши напряко да го покаже, като вниманието ни несъмнено бе приковано от големия пръстен, който краси лявата ѝ ръка и то съответно безименния ѝ пръст:

Е, бижуто не е годежно, защото отговорът на въпросът " имаш ли си гадже " е напълно негативен. " Не знам за какво си мислите, че си имам гадже, само че си нямам... горката аз ", сподели тя. 

Но не си мислете, че този факт прави Гери-Никол нещастна. Тъкмо противоположното е! Тя показа, че е добре, щастлива е и е затрупана от работа. 

Виж още: Биляниш се оплака - стана жертва на експанзия на пътя! Анонимник обезобрази колата ѝ

Иначе певицата разяснява и някои човешки връзки. Според нея проблемите не би трябвало да се пренебрегват, а в противен случай - да се поставят на масата и да се разискват.

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР