Няма да е Хелоуин без епичното парти на Хайди Клум,

...
Няма да е Хелоуин без епичното парти на Хайди Клум,
Коментари Харесай

Пакост или гнусотия: Хайди Клум отново изуми всички с костюма си за Хелоуин

Няма да е Хелоуин без епичното празненство на Хайди Клум, която с всяка минала година надминава себе си. Тя несъмнено е кралицата на Хелоуин и го потвърди и тази година с безумно детайлния си и малко... противен костюм.

След 2-годишна пауза поради Ковид, Хайди се завърна триумфално с иконичното си хелоуин празненство в Ню Йорк.

Тази година 49-годишната Клум се бе превъплатила в великански червей, закачен на куката на брачна половинка ѝ Том Каулиц, който носеше костюм на зомби риболовец. Изключително реалистичният костюм на Хайди бе оребрен,точно като същински червей, и имаше извита глава и дълга опашка.

 хайди клум хелоуин Getty

Цялото тяло на модела бе покрито от костюма, изключение правеха единствено очите и устата ѝ, както и леко подаващите се кецове в физически цвят. Хайди разкри, че не е било по никакъв начин елементарно да се маскира, а екипът ѝ е започнал да помага да постави костюма още в 11 сутринта.

На празненството на Хайди по традиция участваха много звезди. До нея беше и щерка ѝ Лени, която носеше костюм на Жената котка.

 хайди клум хелоуин Getty

А в по-късните часове на празненството Клум съблече евентуално много неуместния костюм на червей и остана единствено с маска на лицето и спиращо дъха боди в физически цвят и блестящи камъчета.

 хайди клум хелоуин Getty

Вижте фотоси от празненството тук:
 Лудото хелоуинско празненство на Хайди Клум  Лудото хелоуинско празненство на Хайди Клум  Лудото хелоуинско празненство на Хайди Клум  Лудото хелоуинско празненство на Хайди Клум
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР