Няма да бъда министър, обяви лидерът на ДБ „Бяха казани

...
Няма да бъда министър, обяви лидерът на ДБ „Бяха казани
Коментари Харесай

Христо Иванов дава зелена светлина на Северна Македония: Имаме основание за надежда

Няма да бъда министър, разгласи водачът на Демократична България
„ Бяха казани доста неща за рецесиите, компликациите, аз желая да приказвам за вярата. Стигнахме момента в който можем да приказваме за вярата. България с изключение на голям брой компликации има пред себе си голямо съображение за вяра “, разгласи водачът в оставка на Демократична България Христо Иванов.

По думите му, в случай че има упоритост и визия ще се редуцира мощно оня път, който ни разделя от проспериращите страни. Сред целите на Демократична България са да бъде формирано едно демократично болшинство и да се отвори нова страница пред България. „ Всяка власт би трябвало да осъзнава своите ограничавания. Вярата в парламентарната република, това завещание от демокрацията, което би трябвало да опазваме. Вярата във фискалния разсъдък е значимо в един интервал на инфлация и да създадем опит напред. Преди да желаяме от една или друга социална каста е хубаво да ги чуем “, разгласи Иванов и добави, че има вяра в институциите и паметта, като няма да не помнят, че потеглят от отрицанието на тоталитарния режим.

Съвсем предстоящо той още веднъж заприказва за правосъдната промяна и не просто да се махне един човек, а всички тези систематични проблеми в прокуратурата, с цел да можело да има правораздаване, на което жителите да могат да се опрат. Иванов имал вяра, че този път към този момент ще може да се случи и заприказва за конституционна промяна.

Друг приоритет за Демократична България ще бъде въвеждането на електронно ръководство. Освен това ще продължат да работят за българите в чужбина, без значение къде се намират. Иванов заприказва и за промяна на целия бранш сигурност и ще създадат всичко допустимо за преодоляване на здравната рецесия. Той се обърна към служебния кабинет, че децата оптимално бързо би трябвало да се върнат в учебно заведение.

Лидерът на Демократична България не пропусна и тематиката Северна Македония, като разгласи, че дружно би трябвало да сме част от огромното европейско семейство.

В края на своята декларация Иванов съобщи, че няма да е министър, тъй като е пристигнало време за нещо ново.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР