Няма човек, който да не носи качествата на почтените, но

...
Няма човек, който да не носи качествата на почтените, но
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Дайте корумпираните, за да ги линчуваме заедно

Няма човек, който да не носи качествата на почтените, само че и да е непогрешим. Никой не е непогрешим. Кой ще дефинира почтените? Отново отиваме към едно разделяне на хората. Това съобщи някогашният министър на културата от ГЕРБ Вежди Рашидов в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

Думите му са във връзка новия политически план на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

„ Човешкият живот не е парцал, с цел да бъде осквернявам по медиите. Трябва да се покажат доказателства “, разяснява Рашидов по отношение на обвиняванията за корупция против държавното управление на Бойко Борисов.

„ Нямам нищо срещу тези младежи. Те очевидно са образовани, не са лишени от благоприятни условия “, сподели той по адрес на Петков и Василев.

„ В ГЕРБ също има доста честни и почтени хора. Само да се приказва – не одобрявам. Дайте корумпираните да ги линчуваме дружно. Сега като оцапахме средата, дайте да изберем почтените. В 45 парламент присъствах на една арогантна нецензурност. Това ли е почтеното? “, чуди се някогашният народен представител от ГЕРБ.

„ Аз имам надълбоко почитание към институциите “, акцентира Вежди Рашидов.

Той не скри рецензиите си към Слави Трифонов. По думите му с негова помощ е било отгледано едно опростачено потомство в страната, което не знае кой е Иван Вазов. „ Слави първо себе си би трябвало да изчегърта, в случай че приказваме за негативите “, сподели някогашният министър на културата.

Според Рашидов „ Продължаваме промяната “ е президентска партия и в това няма нищо неприятно. „ Почтен е този, който го демонстрира, не който единствено приказва. Те оповестиха, че в случай че ГЕРБ си кажат, че са корумпирани, може да се приказва с тях. Кое се потвърди, с цел да се разкайват? Раздават се присъди по медиите, без съдът да се е произнесъл “.

„ Със сигурност ГЕРБ ще има кандидат-президент. Той ще е първокласен и заслужен, обединител, който народа ще харесва. В ГЕРБ има готови и почтени хора, с опит в политиката “, увери Рашидов.

„ До нищо хубаво не ни води това, което става сега. Потърпевш ще е народът “, предизвести той.

Рашидов предвижда, че скоро ще се стигне до разговор и съгласие сред политиците.

Той изясни, че е отказал да бъде народен представител, тъй като в Народно събрание се е видяло ниското проваляне на човешкия морал.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР