Няма частно енерго в Самоков – не е имало преди,

...
Няма частно енерго в Самоков – не е имало преди,
Коментари Харесай

Бат Сали: Милиарди са източени за интеграция на ромите, но интеграция не виждаме

Няма частно енерго в Самоков – не е имало преди, няма сегам, няма да има и в бъдеще. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия някогашният народен представител от Движение за права и свободи Александър Методиев, прочут като Бат Сали.

В ромската махала в Самоков от 4-5 години няма нито една сграда, която да няма законна партида, и хората там си заплащат тока всеки месец. Нека в страната да последват образеца на самоковци, съобщи Методиев.

Той попита къде бил кметът на Войводиново две години, с цел да не забележи противозаконното строителство в ромската махала. Това е политика, с която се манипулират нашите цигански гласоподаватели за пазаруване на гласове, уточни някогашният народен представител.

Не знам дали в България има ромски барони, само че има неофициални водачи, които оказват помощ за развиването на ромската общественост и търсят подпомагане от държавните институции, с цел да бъде добре развито ромското общество, разяснява Бат Сали.

Призовавам прокуратурата да се самозира за злоупотреби с парите от ромската декада, ромската включване, тъй като те не са достигнали до елементарния ром. Милиарди са източени за интеграция, само че интеграция не виждаме, акцентира Александър Методиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР