Няма бум на организираната престъпност и няма да го допуснем.

...
Няма бум на организираната престъпност и няма да го допуснем.
Коментари Харесай

ВЪРХЪТ НА ЦИНИЗМА: Невръстни убиват, отвличат деца, а Цветанов пак с Орешарски се оправдава!

Няма взрив на проведената престъпност и няма да го допуснем. Това разяснява в коридорите на Народното събрание шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, а мотивът бе последният случй на похищение на 25-годишния Адриан Златков и следващият побой в столичен ресторант.

„ Убеден съм, че ограниченията, които се набелязват и всички старания, които се поставят, са фактически за това да има сигурност. В осъществяване на начертаните ограничения, 1000 чиновници са назначени от началото на годината “, изясни Цветанов и добави:

„ След бързото образование, което би трябвало да получат, те ще могат да бъдат включени във всички тези спомагателни ограничения, които ще се вземат от Министерство на вътрешните работи, и ще бъдат реализирани по-добри резултати “.

Цветанов посочи, че след рухването на кабинета "Борисов 1 " е настъпила демотивация в структурите на Министерство на вътрешните работи, която съгласно него рефлектира и до през днешния ден. Това по думите му била повода и доста от експертите да бъдат освободени или сами да изоставен системата за сигурност.

„ Демотивацията още от ръководството на Пламен Орешарски рефлектира и до в този момент. Много от експертите бяха освободени. Много от жертвите споделят, че експертите, които работеха преди и съумяха да основат среда за сигурност, която даваше по-голяма резистентност и вероятност за всички български жители, бяха освободени тъкмо в мандата на Орешарски “, изясни Цветанов. „ Те посегнаха на професионализма и на хората, които фактически дадоха всичко от себе си, водени единствено от националния и публичен интерес “, съобщи той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР