Някой се опитва да клати държавата. Борисов води една балансирана

...
Някой се опитва да клати държавата. Борисов води една балансирана
Коментари Харесай

Проф. Станилов: Борисов води една балансирана политика като тази на Борис III

Някой се пробва да клати страната. Борисов води една уравновесена политика като тази на Борис III. България постоянно е имала две лица - на Изток и на Запад. Премиерът постоянно се е пазил да приказва за Русия. Това съобщи проф. Станислав Станилов от "Атака ".

"Руската страна и власт не може да се упреква в нещо. Малофеев желал да купи ТВ7 - това не се знае занапред. Той един от най-богатите хора в Русия. Това си е търговия с въздействие. Олигар е. Геополитическата ориентировка на страната се трансформира единствено по волята на народа, това го написа в Конституцията. Народът избира едни народни представители и те извършват волята му, по този начин се сменя геополитическа ориентировка ", сподели още депутатът от "Атака ".

"Решетников е мой другар от аспирантурата. Познавам го от 1973 година, знам цялото му семейство. Спал съм у тях. Любомил Решетников е най-голямият българофил в Русия, той твърди, че страната ни е неговото второ родно място. Кагато бе военачалник в Комитет за Държавна сигурност (на СССР) той беше началник на аналитичния отдел, а не на разследващия. Той е пенсиониран военачалник. Идва у нас да се лекува. Ходи по санатариуми у нас ", безапелационен е Станилов.

По думите му Решетников е в един фонд и заради това се среща с политици.

"Очаквам и мен да ме повикат и да ме разпитват. Не е нужно да си смъквам имунитета като депутат, само че ще им кажа това, което споделям и тук ", съобщи още той.

Станилов съобщи, че Валери Симионов е оранизирал разпадането на съдружното им партньорство в Парламента. "Той е търговец, ръководи партията си както се ръководи компания ", съобщи още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР