Черната перла на модния подиум, Наоми Кембъл, е днешната ни

...
Черната перла на модния подиум, Наоми Кембъл, е днешната ни
Коментари Харесай

На 54 тя слага в малкия си джоб 24-годишните

Черната перла на стилния подиум, Наоми Кембъл, е днешната ни звездна рожденичка. Екзотичната хубавица, която радва окото ни десетилетия наред, навършва 54 години.

Тя е една друга дама от света на модата, тя е и първата чернокожа, театралничила за френския и английския Vogue. Още през цялото време на кариерата ѝ е ясно, че напълно скоро Наоми ще промени вечно разбиранията за хубост и ще разшири кръгозора на стилния отрасъл. С годините името ѝ се трансформира в знак на женствеността и неповторимата визия.

Наоми Кембъл поема по пътя на модата, когато е единствено на 15 година, а хубостта ѝ бързо е видяна. Още тогава се появява в няколко музикални видеа на звезди като Боб Марли и Culture Club.

Три години по-късно тя е първият тъмнокож модел, изгрял на корицата на Time. Съвсем скоро стартира да разхожда непристойно дългите си и изваяни крайници по стилния подиум и става рекламно лице на колоси като Ralph Lauren и Francois Nars. Позирала е и за еротичното издание Playboy. И до през днешния ден е измежду неповторимите модели, които никой не може да не помни и измести.

Наоми има къс флирт също с киното и музикалния бизнес. През 1994 година записва албума си Babywoman, от който съумява да продаде над 1 млн копия. Най-големият ѝ шлагер, с който остава в историята на музиката, е Love and Tears.

Красавицата взе участие и в редица сполучливи филми като Cool as Ice, Girl 6, Miami Rhapsody, Beautopia и Trippin`.

Освен неземна красавица, модел, актриса и певица, Наоми е и амбициозна бизнесдама. Тя основава две компании – NC-Сonnect, която е за образуване на събития и линия парфюми.

И това не е всичко, тъй като Наоми Кембъл е забавна и най-много темпераментна персона. Характерът ѝ е корав, а с помощта на бурната си натура, няколко пъти е била задържана. Основание за задържането ѝ са опитите ѝ за принуждение и вербални нападки.

А любовният ѝ живот може да бъде побран в книга

Зашеметяващата Наоми е покорила с чара си не един или двама известни господа. Името ѝ е обвързвано с персони като Майк Тайсън, Ъшър, Робърт де Ниро, Флавио Бриаторе, Майкъл Фасбендър и рапъра Скепта. От няколко месеца насам се приказва, че е влюбена в артиста Лиам Пейн.

Може би се чудите по какъв начин Наоми съумява да има такава визия?

Тук е моментът да ви изненадаме. Моделът споделя без капка срам пред медиите, че не съблюдава диети, пуши, пие и в никакъв случай не тренира. Това е живот!

Наоми Кембъл споделя и за какво не се опасява от неуспеха:

" Трябва да допускате неточности. Само по този начин човек се учи и светът се развива. “, цитира woman.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР