Няколкостотин души протестираха в неделя в Германия срещу рестрикциите, въведени

...
Няколкостотин души протестираха в неделя в Германия срещу рестрикциите, въведени
Коментари Харесай

Поредни анти-COVID протести в Германия

Няколкостотин души стачкуваха в неделя в Германия против рестрикциите, въведени за преодоляване на разпространяването на ковид, в границите на по този начин наречените "тихи шествия ", съобщи ДПА.
В столицата Берлин, съгласно оценки на полицията, се събраха сред 600 и 800 души, с цел да вземат присъединяване в шествието. Първоначално близо 2000 участници се записаха за присъединяване в проявата в берлинската полиция.
Частично или цялостно затваряне в съвсем цяла Европа, надигат се митинги
Полицейски чиновници записаха персоналните данни на девет души, които не носеха маски, осем от които са обвинени за предоставяне на погрешни данни, съгласно полицейски представител.
Спорадични контрапротести се организираха в непосредствена непосредственост до шествието, съобщи полицията, представена от Българска телеграфна агенция.
Протестите са част от деянията през уикенда, свикани от хора, противопоставящи се на ограничаващите ограничения. В страната в сряда бяха въведени радикални рестрикции, в това число затваряне на търговски обекти, за стягане на частичната карантина, наложена при започване на ноември, която обаче не съумя да промени наклонността на растеж на инфекциите.
Протести имаше и в Хамбург, в централната немска провинция Тюрингия и в град Котбус, отбелязва ДПА.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР