Няколко успешни жени ще разкажат пътя си пред публика в

...
Няколко успешни жени ще разкажат пътя си пред публика в
Коментари Харесай

5 дами разказват пътя си към успеха в благотворителен стендъп спектакъл

Няколко сполучливи дами ще опишат пътя си пред аудитория в благотворителното комедийно шоу „ Stand up for Sisterhood “ под режисурата на Стоян Радев.

Това ще стане на 22 септември от 20:00 ч. на сцената на Sofia Summer Fest 2021.

Само вижте кои са участниците:
Алекс Раева, певица и ТВ водеща; Красимира Хаджииванова, съосновател на платформата „ Майко Мила “; Оля Малинова, ръководещ сътрудник в Trastena Wines и основател на „ Три дами на микрофона “ - формата зад най-големите стендъп спектакли в България; Гери Турийска, създател и притежател на „ Пощенска кутия за приказки “; Пам Велидис, социолог, създател и модел.

Това са сполучливи дами – освен на пръв взор. Но по какъв начин са стигнали дотук? Проваляли ли са се в миналото? Отказвали ли са се? Има ли неща, в които не са съумели, и какво са научили от неуспехите си?

„ Идеята е да дадем храна за размисъл на тези дами, които в един или различен миг са се чувствали провалени, да им вдъхнем кураж и храброст “, изясни пред Радио София Красимира Хаджииванова.

Форматът е стендъп комедия, а не лекция, да вземем за пример, тъй като през смеха всичко доста по-лесно се възприема, човек може да се отъждестви, приема и компликациите по по-лек метод.

Приходите от билети от шоуто, както и част от приходите от сбирката Girl Power на answear.LAB, ще бъдат дарени на идеята „ Оле Мале “ – за майки на деца с увреждания и за Българския фонд за дамите – за микрофинансиране на планове.
Чуйте още по тематиката от диалога на Яна Спиридонова с Красимира Хаджииванова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР